Back to school

5 tips för att styla back-to-school-garderoben

Tillbaka till skolan innebär att vara redo för nästa läsår. Så oavsett om ditt barn är på väg till mellanstadiet, grundskolan eller förskolan, bör du ha några saker i åtanke när du klär dem för framgång !

Här är vår guide för att förbereda sig för en ny mandatperiod utan att spräcka banken och vara hållbar.

Använd det du redan har.

När var senast du organiserade ditt barns garderob? Ta en titt för det finns ofta mer än du är medveten om! Behåll kläderna som är i rätt storlek. Donera, sälj eller lämna över vuxna kläder och föremål som ditt barn vägrar att bära. Vissa delar kan vara utslitna eller fläckiga - de är perfekta som reservkläder att ha i skolan. Efter att ha organiserat, kanske du inser att ditt barn är ganska pigg eller att garderoben behöver fräschas upp. Kom ihåg att uppdatera garderoben med kvalitetsvaror gjorda etiskt och med hållbara tyger som ekologisk bomull, tercel eller återvunnet material.

använd det du har

Var inte blyg med utskrifter.

Tryck är ett av de enklaste sätten att lägga till personlighet till en outfit utan att bryta banken. De gör också att alla kläder känns mer avslappnade och bekväma. Vi älskar att gå all in med tryck. Barn kommer undan med att blanda och matcha färger och mönster, så varför inte passa på och gå vilda?

Om du letar efter ett tryck som inte är för högt, prova att använda en enfärgad som bas och lägg sedan ett mönstrat tyg ovanpå. Du kan till exempel använda ett djärvare tryck på en enfärgad skjorta för att ge den lite extra piss.

Lägg färg på garderoben med en klick orange.

Orange är en rolig och levande färg som hjälper ditt barn att sticka ut under höstmånaderna. Kombinera den med neutrala färger som svart, grått, vitt och brunt för att göra det enkelt. Eller varför inte gå djärvt och kombinera med kontrasterande blått? Det är vår favoritkombination som används när vi gör Beetles-kollektionen . Det bästa med apelsin är att den sticker ut från mängden! Du kommer inte ha några problem att se ditt barn på skolgården eller den livliga lekplatsen.

Tillbehör och bär en rolig keps

En rolig keps är ett bra sätt att lägga till lite personlighet till en outfit. Matcha kepsen med deras jacka eller, varför inte, deras väska för att skapa en sammanhållen look. Kepsar är ett bra sätt att hålla solen borta från deras känsliga hud och ögon. De kan också bäras många månader under året.

Apelsin och kepsar

Varva upp med sweatshirts och mjuka jackor

När temperaturen sjunker är det mysigt att lägga upp sig i mjuka sweatshirts och jackor. Jag tycker att barn är mer bekväma i lager än skrymmande och stela jackor. De kan röra sig mer fritt och leka bättre. Börja med naturliga material närmast huden och lägg till lager efter temperaturen. Våra t-shirts i ekologisk bomull är super på känslig hud och perfekta som baslager. Det är otroligt skönt på hösten när morgnar och kvällar är kalla, men solen känns skön och varm på dagarna. Lägg ett tunt väderbeständigt lager ovanpå om det behövs.

Förbered dig för aktivitet

Att hålla sig aktiv under de kallare månaderna är ett bra sätt att hålla värmen! Barn är naturligt energiska, och vi bör vårda detta beteende för att hålla dem i form och friska hela livet. Välj kläder som är lekvänliga, som barn kan röra sig fritt i. Förbered dig för idrottslektioner och packa sportkläder med stil! Vi älskar att matcha våra sportväskor med dragsko med våra kepsar för en avslappnad stil. Kom ihåg att kolla Och varför inte dubbla ihop med en gratis väska?

Kom ihåg att kontrollera vilket material sportväskan är gjord av. Undvik om möjligt polyester om den inte återvinns, och välj istället naturliga material, som ekologisk bomull. Alla våra påsar är gjorda av rent ekologisk bomull, vilket minskar mängden plastavfall och mikroplast i vattnet.

Sportväska i ekologisk bomull

All lycka till!

Hannah

Tillbaka till blogg