Art hanging at exhibition

Utställning

Jag har funderat på att ställa ut mina verk ganska länge, men det har helt enkelt inte varit någon mening under pandemin. Äntligen blir livet lättare med färre restriktioner som gör att vi kan krypa ut ur våra hem och skämma bort oss själva med underhållning igen.

Det här är min första utställning, och jag har valt att visa sju av mina favoritverk från skalbaggens samling. Hela planeringen har varit rolig, från att bestämma vilka tryck som ska ingå, hur de ska ramas in och i vilken ordning de ska visas. Jag valde att rama in med naturliga ekramar från Søstrene Grene eftersom de ger en vacker minimalistisk och naturlig look. Jag värdesätter också att ramarna kommer med glas och inte akrylglas, för att höja bildkvaliteten. Jag tillbringar mycket tid med att arbeta med mina bilder: att hitta rätt kompositioner och ljus, sedan hitta de bästa tryckerierna och papperet för att förbättra fotona. Jag vill inte att akrylglaset ska stå i vägen för hela den uppslukande upplevelsen!

konst hängande på utställning

Jag gillar att stödja lokala företag så att konsten är tillgänglig för visning i mitt lokala café, Cookies and Cream . Det är ett så mysigt ställe, beläget längs Berlinmurens minnesstig, med Berlins bästa kakor och glass. Mina favoriter är "Zila": citron- och lavendelkakan och glassen med choklad/färsk mynta.

Glass

Mina sju stycken hänger i korridoren som förbinder caféet med deras mysiga trädgård. Du hittar tre tryck i storleken 40x60cm och fyra tryck i storleken 13x19,5cm. Jag älskar de små trycken. De ger dig en så intim och värdefull upplevelse eftersom de inbjuder dig att komma nära. Tillbringa en stund, bara ni två tillsammans. De större utskrifterna är mer självsäkra och uppvisar alla fascinerande detaljer som dagens kameror kan fånga.

Trycket jag hittade ljushängande i ett barnrum

Utställningen pågår från den 7 oktober och minst en månad framåt! Jag hoppas att jag ser dig där!

Hanna, xxx

Tillbaka till blogg