Cirkulärt med Snella

Snella tar tillbaka planen

På Snella är vi så stolta över de saker vi skapar och vet att de håller hög kvalitet. Men å andra sidan är våra kläder främst designade för barn, och vi vill att barn ska ha möjlighet att vara just det. De leker, utforskar och istället för att gå rullar de, hoppar eller klättrar på knä. Det är som det är, och vi uppmuntrar det.

Verkligheten är att tyger inte tål allt och kommer till slut att bli utslitna. Barn växer också snabbt, vilket får dem att växa ur sina kläder med en blixtsnabbt. Barn kan helt enkelt inte använda sina kläder lika länge som vi vuxna.

Om du inte själv kan ärva ner, sälja eller up-cycla dina tidigare älskade Snellakläder, garanterar vi att vi kommer att göra det åt dig. Vi lovar att ta tillbaka dina slitna eller urvuxna saker för att sakta ner takten i att producera nya material.

Skicka dina förälskade Snella-föremål till:

Snella C/O Hannah Granström

Östra Kyviksvägen 20

429 30 Kullavik

Sverige

Skicka dem till oss tvättade inklusive ditt namn och e-postadress. När vi tar emot dina varor får du en rabattkod för 30% rabatt på din nästa beställning på barnkläder och accessoarer. Med dessa utslitna och urvuxna saker kan vi producera nya uppcyclad saker! Det är riktigt cirkulärt mode!

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta Hannah på hannah@getsnella.com

Snella tar tillbaka planen