What are treggings? Flat lay with Snella's beetle treggings

Våra fem bästa anledningar till att barn bör bära treggings!

Vad är treggings? Du undrar säkert vad treggings är, skillnaderna mellan leggings och treggings, och hur man stylar dem? Enkelt uttryckt: treggings är ett par leggings designade för att likna ett par byxor.

Treggings är eleganta och bekväma men ändå strukturerade, vilket gör dem idealiska för alla tillfällen och evenemang. Dessutom kan de stylas för att se avslappnade eller formella ut, vilket gör treggings mer mångsidiga än leggings. Ändå är de lika mjuka och sköna som leggings.

Vad är treggings? Flatlay med treggings med skalbaggetryck och bokstäver

Är treggings lämpliga för barn?

Treggings är perfekta för barn eftersom de älskar att bära bekväma kläder som passar både lek och vila. Likaså är det idealiskt för föräldrar att köpa mjuka kläder som barn vill bära, som passar alla tillfällen. Att undvika situationer som orsakar raserianfall och sammanbrott är mycket uppskattat. Att välja en kapselgarderob för barn med välbekanta och mjuka plagg som fungerar både under formella och tillfälliga omständigheter är ett utmärkt life hack!

Vad är treggings? Barn som sitter på knä och leker och bär treggings

Treggings med fickor

Treggings har ofta fickor för att få dem att se ut som byxor. Ibland är de falska och kan inte användas. Andra gånger är de verkliga. Barn älskar att samla dyrbara föremål och lägga dem i fickorna. På Snella tillverkar vi våra treggings med falska framfickor och riktiga bakfickor. Perfekt för anteckningar, klistermärken, fjädrar, blommor och andra unika samlarföremål!

Vad är treggings? Flatlay med treggings med skalbaggetryck och papperstofs i bakfickan

Treggings med hög midja

Stilar kommer och går, men de flesta av oss tycker att byxor med hög midja är bekväma. Treggings passar perfekt runt midjan med elastiska band och är exceptionellt bekväma när de är gjorda med en högstilad stil. En passform med hög midja är också lämplig för barn. De sitter ofta på knä och böjer sig för att utforska sin omgivning. Den höga midjan täcker nedre delen av ryggen under de kallare årstiderna, vilket håller barnen mysiga, varma och bekväma. Barn med blöjor har också nytta av den högre midjan då blöjorna tar mycket plats.

Vad är treggings? Treggings med skalbaggetryck med papperstofsar bredvid

Treggings med en falsk fluga

För att se ännu mer ut som byxor har treggings ofta en falsk fluga. En gylf utan dragkedja eller knappar är idealisk för barn. De kan lätt dra treggings upp eller ner, vilket gör toalettbesök lättare. Den passar även barn när de klär på sig själva, lika lätt som ett par leggings! Flugan kan också indikera vilken del av treggings som ska bäras framtill. Vi inkluderar en falsk fluga på våra treggings på Snella. Det får dem att se mer klädda ut och hjälper barn att bära dem på rätt sätt!

Vad är treggings? Treggings med skalbaggetryck, falsk fluga och falska fickor

Hur man stylar treggings

Treggings kan bäras som du vill, som ett par leggings eller byxor. Den strukturerade designen gör att de ser ut som mycket smala byxor eller jeans. Många barn gillar att bära smala byxor eftersom det är bekvämt och lätt att leka i. Vi älskar att styla treggings som ett par jeans på Snella. De passar perfekt med en t-shirt, sweatshirt eller sweatshirts i bomberstil, vilket ger en modern avslappnad look. Den smala stilen fungerar även bra i kombination med en klänning eller tunika. De oändliga kombinationsmöjligheterna gör treggings unisex och genuint mångsidig med stor hand-me-down potential! Det är hållbart!

Vad är treggings? Hur vi älskar att styla våra treggings

Treggings är en riktig favorit i min barngarderob! Kolla in hela vårt utbud av barnkläder för att se våra söta och unika matchande set!

Med vänliga hälsningar!

Hannah

Tillbaka till blogg