Om Snella

Snella föddes i en lägenhet i Berlin under Covid-19-pandemin. Hannah ville göra något mer med sin fotokonst förutom att göra papperstryck. Idén att göra sin konst tillgänglig för alla åldrar växte sig starkare och hon började visualisera sina djur- och insektsmotiv på barnkläder . En vision och idé hon aldrig ångrade att hon gav sig på, en saga som nu fortsätter från Sverige.

Vårt uppdrag är att skapa bekväma, roliga och könsneutrala favoriter för bebisar och barn. Enkelt uttryckt: naturliga och tidlösa plagg med oändliga möjligheter att leka i, se bra ut i och ärva ner. Vi tror att vem som helst kan ha på sig vad som helst när som helst. Ha bara ett öppet sinne och var dig själv! Var en miniäventyrare!

Kärnvärderingar

Snella är en blandning av det svenska ordet Snälla (snäll) och det tyska ordet Schneller (snabb). Att vara snäll mot oss själva, vår omgivning, vara snabb och i rörelse är de kärnvärden Snella står för.

Hannah Granström

Grundare, kreativ chef och fotograf. Hannah är en sann entreprenör och miljövän. När en vision kommer in i hennes huvud släpper hon den inte förrän den är klar. Men inte till varje pris. Om ett projekt inte kan göras hållbart och småskaligt så avvisas det. Baserad i Kullavik.

Emanuela Laudati

Extraordinär skräddare och mönsterkonstruktör. Emanuela tar vilken idé som helst och lyfter den till nästa nivå. Hon har en cool och unik berlinsk stil och besitter oklanderliga sömnadskunskap. Hennes kämpaglöd sviker aldrig, och hon ger aldrig upp förrän hon är nöjd. Ingenting är någonsin "tillräckligt bra". Baserad i Berlin.

Snabba fakta

Vårt ansvar

Ansvar

Vi jobbar hårt varje dag för att erbjuda dig ansvarsfulla varor. Vi ser till att ta fram produkter som faktiskt behövs. Alla föremål tillverkas i mycket begränsade mängder, vilket minskar överproduktion och avfall. För att begränsa transporter hämtar vi endast material från EU och säljer endast direkt till kunder, online och via marknader.

Naturligt

Vi köper endast ekologiska textilier och använder så rena material som möjligt. Vårt uppdrag är att producera kläder med enbart ekologisk bomull och vi är nära att lyckas. Anledningen är: vi gillar inte plastavfall och vill lämna över en ren planet till våra barn.

Etisk

Våra kläder tillverkas för hand i vår studio i Berlin och tillverkas i mycket begränsade upplagor. Vi tror inte på att sälja mycket och billigt, vi tror på att sälja mindre men bra.

Hur är det med printsen?

Dessa trycks av våra prisbelönta utskriftspartners on-demand och koldioxidneutrala i Düsseldorf.